بیش از ۵۰٪ این ماده به عنوان تهیه و تنظیم کننده اسیدیته در نوشیدنی ها، ۲۰٪ در بقیه مواد غذایی، ۲۰٪ برای کاربردهای مواد شوینده و ۱۰٪ به جهت کاربردهای مربوطه به غیر از مواد غذایی نظیر اسباب آرایشی، دارو و صنعت های شیمیایی به کارگیری می شود. اکنون ما می خوا‌هیم به تحلیل کاربرد اسید سیتریک بپردازیم و اطلاعاتی اثرگذار درباره کاربرد این ماده شیمیایی به دست آوردن کنیم؛ چون همین ماده نقش دوچندان مهمی در ساخت مواد مصرفی ما دارد پس آشنایی بخش اعظم آن می تواند به جهت ما مفید باشد. در بهبود اثر صابون ها و مواد شوینده لباس خشک کاربرد دارد. مواد غذایی و نوشیدنی تقریباً ۷۰٪ و محصولات دارویی و رژیم غذایی از ۲۰٪ از مکمل های ساخته شده از اسید سیتریک ، استفاده می نمایند ، و ۱۰٪ باقی باقیمانده به مواد تمیز کننده ها ( شوینده ها ) اختصاص دارااست . از آنجایی که اسید سیتریک از تخمیر باکتری ها ساخته می گردد بعضا از محققان احساس می نمایند که هنگام خوردن غذاهایی که اسید سیتریک به آنها اضافه شده است، احتمال واکنش التهابی وجود دارد. اسید سیتریک هایی که به طور تصنعی ایجاد شده اند مورد تایید سازمان بهداشت هستند اما باید بدانید که همین تایید نه فقط تضمین صد در صدی ایمنی همین ماده را نمی کند، بلکه حتی گزارشاتی وجود داراست مبنی بر آنکه این ماده منجر واکنش های آلرژیک و برخی بیماری ها شده است، در ضمن دقت داشته باشید که همین واکنش های آلرژیک و بیماری ها بر اثر مصرف اسید سیتریک طبیعی چشم نشده است.البته ضرروزیان های اسید سیتریک تصنعی هنوز به اثبات علمی نرسیده است. در سال ۱۹۱۷ جیمز کوری شیمیدان غذایی آمریکایی کشف کرد که برخی از گونههای قالب Aspergillus niger می تواند تولید کننده سیتریک اسید باشد و شرکت داروسازیpfizer دو سال بعد از آن ساخت صنعتی را حیاتی بهره گیری از این روش آغاز کرد و پس از آن نیزCitrique Belge در ۱۹۲۹اقدام به این فعالیت نمود. پس از تناول کردن و نوشیدن محصولات حاوی اسید سیتریک بایستی برای نگهداری از دندان ها، دهن خویش را شست. شما می توانید از روش کمپانی های معتبری که در ادامه معرفی می شوند، کلیدی بهترین قیمت، مبادرت به خرید کردن اسید سیتریک گزینه حیث خود نمایید. شما برای خرید کردن اسید سیتریک بهترین آیتم را اهمیت الگا شیمی در اختیار دارید. اهمیت این هم اکنون تولید میکروبی اسید سیتریک از نظر صنعتی با پیدا نکرد تا اینکه مبارزه جهانی اول صادرات مرکبات ایتالیا را مختل کرد. در سال ۱۸۹۳ C.wehmer پی پیروزی که می توان به وسیله یک سری واکنش های میکروبی مخمرها و پنیسیلیوم ها سیتریک اسید را از شکر اسید سیتریک آبدار فروش تهییه کرد. برای کسانی که هر جور نگرانی در آیتم دقیقا کجا و همچنین راهنمایی در گزینه چگونگی به کارگیری از درباره ی اسید سیتریک ، شما احتمال دارد می توانید کلیدی ما در صفحه وب تماس بگیرید.

ایندکسر